Eerste keer buiten spelen!

Augustus 2015

4 weekjes oud alweer, het is heerlijk weer en het stapjes zetten al steeds beter onder de knie, op voor wat nieuws… naar buiten, de grote wereld een stukje meer ontdekken! lekker in het losse zand bewegen, goed voor de coördinatie en skelet en spieropbouw :-) (Foto)

4,5 weken de eerste individuele foto’s worden gemaakt, de namen zijn ook bekend van de pupjes, en natuurlijk kan een portretfoto van alle broers en zusjes en een met mama Davinia, niet ontbreken. (Foto)

 

Gandari El-Iraja (teef)

Gamilah El-Iraja (teef)

Gazim Noah El-Iraja (reu)

Ghorian El-Iraja (reu)

Ghaayda Esmé El-Iraja (teef)

 

Ook de andere hondjes inclusief papa Rasul, vinden dat nieuwe grut buiten ook wel erg interessant. (Foto)

Ondertussen 6 weekjes oud, weer iets nieuws staat te gebeuren, de Chipper komt vandaag, die geven ons een “eigen”identiteits nummer, en onze definitieve namen zijn bekend, ook komt de dierenarts ons nakijken en vaccineren, pffff drukke dag!

6,5 weken, een regendagje tussendoor. moet kunnen, wij speen toch lekker droog :-) (Foto) (Filmpje)

Gelukkig klaarde het die week wel weer op, en was er een mooie dag om weer iets nieuws te ondernemen, met de auto en mama Davinia, naar een terrasje in Heusden, om te oefenen, met aan het riempje te lopen, andere omgeving te horen en zien, spannend maar ze waren zo stoer! (Foto)

8 weken zijn we inmiddels, wat gaat dat toch snel…  (Foto)

 

 

Tagged , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *