Een gezond menu voor de Afghaanse windhond

Wat eet een Afghaan? Toch zeker niet een standaard brokje uit de supermarkt. Daar kunnen zij niet op presteren, laat staan dat het goed is voor de vacht. Dus, wat kunnen wij baasjes dan voor culinaire menu’s voorschotelen?

Niet dat een brokvoeding heel slecht is,maar let er wel op wat je voert.

Je hebt geëxpandeerde brokken en een geperste brok, vers compleet vleesvoeding en Barf-produkten.

en natuurlijk heerlijke snacks, ook daarin is veel verschil, vers gedroogde vleessnacks, en kant en klare koekjes uit de dierenwinkel.

Er bestaan niet echt een “slechte”voeding maar zeker wel A en B merken, ga er eens een middag of avondje voor zitten en bekijk wat er op de markt is en wat je portemonnee toelaat en maak dan een weloverwogen keuze voor jezelf wat je wil gaan voeren. Ook belangrijk wat wil en doe je met je hond, een sporthond zal wel degelijk, anders of een aangepaste voeding moeten krijgen dan een hond die thuis op de “bank”ligt.

een voeding dient Compleet te zijn, Aanvullend diervoer is niet voldoende!

Ieder heeft een eigen gedachte over voeding, maar bedenk wel : Een gezonde huid. komt van Binnenuit !

 

Tagged , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.